Forever Living Products Scandinavia AB

Living the Forever Lifestyle

 Nick Söderblom


Jeg har interesseret mig for fitness og helse hele livet, og det gør mig varm om hjertet at hjælpe andre mennesker med at tage hånd om sig selv. Jeg er omhyggelig med, hvad jeg spiser, og hvad jeg bruger på min hud. Da jeg stiftede bekendtskab med Forever, føltes det med det samme som det helt rigtige! Konceptet er helt perfekt: forretningsmuligheden er generøs og gennemtænkt, i virksomheden er der en enormt positiv energi, hvor alle glæder sig over hinandens fremgange, og Forever har produkter af den højeste kvalitet.

Nogle af mine personlige favoritter blandt tilskuddene er Argi+, Ultra, Arctic Sea og selvfølgelig Forever Gel Original. Dem bruger jeg hver dag, og jeg kan lide at mærke, hvor meget godt de gør i kroppen. Huden får det, den har brug for med Aloe Nourishing Serum og Sonya Deep Moisturizing Cream. De to produkter passer perfekt til mig, da mit arbejde indebærer høj belastning på huden, eftersom jeg ofte bader, opholder mig meget i solen og rejser meget.

Da jeg har arbejdet med kost og træning i så lang tid, har jeg en stor viden og derfor en sund skepsis. Jeg vil kun bruge de bedste produkter, og jeg synes også, at det er vigtigt, at man omgiver sig med positive, motiverende mennesker. Det gør jeg nu, og jeg er stolt over at have fået muligheden for at repræsentere Forever.”

- Nick Söderblom
// Personlig træner, forelæser og ambassadør for Forever#livingtheforeverlifestyle

At arbejde med Forever er ikke et almindeligt arbejde – vi plejer at sige, at det er en livsstil. Tjek vores forhandlers livsstil på #livingtheforeverlifestyle.

Vil du også være med? Kontakt din FBO eller find en her.