Forever Living Products Scandinavia AB

Kvalitet, miljø og ansvar

I vores virksomhed bestræber vi os på at værne om miljøet og begrænse miljøpåvirkningen mest muligt. Derfor dyrkes al vores Aloe vera med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Vi stræber efter, at alle Forevers medarbejdere skal have det godt, og efter at give vores forhandlere og slutkunder adgang til produkter af højeste kvalitet.

Vi er meget stolte over, at Forever Living Products er en af de få virksomheder i USA, der både er kvalitets- og miljøcertificeret efter de internationale standarder ISO 9001 og 14001 samt OHSAS 18001, der omhandler medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

For at give en del af Forever-ånden tilbage til samfundet samarbejder vi aktivt med forskellige hjælpeorganisationer og bidrager også til humanitære projekter via Forever Giving. Læs mere på www.forever-giving.org.

Begge Forevers fabrikker, Aloe Vera of America og Forever Nutraceuticals, arbejder ifølge GMP (Good Manufacturing Practice). GMP er et regelsæt, som bruges ved produktion og pakning af blandt andet lægemidler, levnedsmidler og helsekost for at sikkerstille den højeste produktkvalitet.

 

Kontorets miljøarbejde

Selv her på Forevers skandinaviske hovedkontor ser vi miljøarbejdet som en vigtig del af vores virksomhed. Vi arbejder kontinuerligt på, at vores miljøpåvirkning skal være så lille som muligt, blandt andet ved at:

 • Følge de love og krav, som gælder for vores virksomhed.
   
 • Effektivisere ressourceforbruget i forbindelse med transport og energi.
   
 • Stille krav og påvirke samarbejdspartnere, samt som udgangspunkt vælge leverandører af produkter og tjenester, som arbejder aktivt med miljøspørgsmål og etiske problemstillinger.
   
 • Løbende øge kundskaben og højne bevidstheden i forbindelse med miljøspørgsmål, både i vores interne virksomhed og i samarbejde med vores forhandlere.
   
 • Diskutere og inkludere miljøaspekter i vores arbejdsopgaver.
   

Og vores miljøarbejde har givet resultat. Siden 2009 har vores kontor været miljødiplomeret, noget som vi naturligvis er overordentlige stolte over.

 

Miljøpolitik

 

 

AAA = den højeste kreditværdighed

Forever Scandinavia har været certificeret med den højeste kreditvurdering AAA i over 10 år. Det er vi selvfølgelig stolte og glade over. Et AAA-diplom viser, at virksomheden har et solidt fundament, og en jævn og positiv udvikling. Forever opfylder godt og vel kravene for AAA.