Forever Living Products Scandinavia AB


 

En livsstilsændring
for dit helbreds skyld

 

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål. 

I vores F.I.T.- familie er F15 det seneste medlem. F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation, er udviklet for, at du skal få den hjælp, du har brug for, for at beholde en sundere livsstil.

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Når du køber en F15-pakke, får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte med yderligere 15 dage på niveau 2.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning. 

Hvordan ser din aktive livsstil ud? Vælg det niveau i F15, som passer dig bedst: 

 

  F15 BEGINNER 1 & 2  

 
"For at opnå et vellykket vægttab, er det ligeså vigtigt at ændre den måde man tænker på, som det er at forandre kroppen."

 

 

F15 Beginner passer til dig, som er i begyndelsen af, eller som vil begynde, en aktiv livsstil. Programmet hjælper dig med at forandre dit syn på mad og træning.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter og en fuldspækket 48-siders brochure med et træningsskema, som gradvist øger i anstrengelsesgrad, tips som kan holde din motivation oppe, gode og sunde opskrifter og information om, hvordan du kan planlægge din kost samt om, hvordan forskellige råvarer kan påvirke din sundhed. Programmet opmuntrer og hjælper dig, så du kan beholde din nye, sundere livsstil.

F15 Beginner lærer dig, hvordan du foretager permanente forandringer for dit helbreds skyld.  

Vælg F15 Beginner hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er ikke begyndt eller er lige begyndt med din træning
 • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer.
 • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

Bestil din egen F15 Beginner-pakke allerede i dag!   

 

 

 

 

 

 

  INTERMEDIATE 1 & 2  
 

"Forberedelse leder til fremgang."

 

 

Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser der ønskede resultat, eller om du er klar til at tage det næste skridt i en sundere retning, så er Intermediate det rigtige valg for dig. 

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et udførligt træningsskema, som gradvist øger i anstrengelsesgrad, gode og sunde opskrifter med tydelig information om, hvordan forskellige råvarer påvirker din livsstil, hvordan du kan forenkle din kost, hvordan du undgår at falde for fristelser samt værdifulde tips, som hjælper dig med at nå dine mål.

F15 Intermediate tager din allerede aktive livsstil til det næste niveau. 

Vælg F15 Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.
 • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål
 • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

Bestil din egen F15 Intermediate-pakke allerede i dag! 

 

 

 

 

 

  ADVANCED 1 & 2  

 

”Din krop er en maskine.”

 
 
 
Uanset om du er en atlet, som står på toppen af din karriere eller er meget aktiv og søger nye udfordringer for at kunne nå det næste niveau, så opfylder F15 Advanced dine behov.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et hårdt træningsskema, information om hvad du skal spise for at matche din kropstype, hvordan du opnår det bedste resultat ud fra din forudsætninger og en tydelig måde at holde styr på dine fremskridt på.

F15 Advanced fordyber sig yderligere i kostcirklen, hvilke råvarer som bedst matcher din træning og hvordan din døgnrytme kan påvirke dit resultat. Du får opskrifter på kost, som matcher din træning og udførlig information om, hvordan du kommer fremad i din præstation.

F15 Advanced hjælper dig med at opnå optimale resultater og beholde dem.

Vælg F15 Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er højpræsterende i din træning
 • Du leder efter nye og hårde udfordringer
 • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater

Bestil din egen F15 Advanced-pakke allerede i dag!  

 

De produkter som indgår i Beginner, ser du herunder.

2x FOREVER GEL ORIGINAL™

Den originale! Vores bestseller Forever Gel Original består af håndplukket Aloe vera. Nydes dagligt af millionvis af mennesker over hele verden.

1x FOREVER FIBER™

30 portionsforpakninger. En portion giver dig hele 5 gram kostfibre - men minimalt med kulhydrater og kalorier.

1x FOREVER THERM™

60 tabletter. Kosttilskud med fuldt fokus på din forbrænding og at du skal kunne orke mere. Indeholder otte vitaminer, deriblandt vitamin C, B2, B12 og Pantotensyre, som alle bidrager til normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Forever Therm™ indeholder desuden ekstrakt af både grønt te, kaffe og guarana.

1x FOREVER ULTRA™

15 portioner. God shake med fuldværdigt sojaprotein, vigtige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gør, at den passer godt som både måltidserstatning ved vægtkontrol, mellemmåltid, proteintilskud efter træningen eller når du helt enkelt har lyst til noget godt.

 Træningspas

Alle træningspas i samtlige F15-programmer, kan udføres hvor og når det passer dig. I og med vores PT online, kan du se og følge med i hele træningsprogrammet fra start til slut. Træningsøvelserne er tilpassede efter de forskellige niveauer i F15 og træningsvideoerne gør det nemmere for dig, når du skal lære dem.

Lige som med træningsprogrammerne, øger øvelserne i sværhedsgrad i og med, at du gør fremskridt med din træning. I F15 indgår desuden også træningspas, hvor man varmer op og varmer ned. Vores PT online har du adgang til døgnet rundt. 

Træningsvideoerne finder du her.


Opskrift

En salat kan være både mættende og god. Sådan her kan du lave en 500 kcal-frokost:

Kog ½ dl hvedekerner. Serveres med:

50 g lufttørret skinke
30 g delt mozzarella
1 dl spinat
rucolasalat
4 små blommetomater
1 spsk. ristede pinjekerner
Dryp 1 tsk. olivenolie og presset citron efter smag. Dekorér med frisk basilikum eller timian.

Du finder flere opskrifter i brochurerne, som indgår i F15-pakken. 

 

Tag vores test og se, hvilken af F15's
pakker, der passer bedst til din livsstil! 

START HeR

 

 

 

 

Tips til flere favoritprodukter til en aktiv livsstil.  

ARGI+ 

 

ARGI+ er et innovativt kosttilskud udviklet specielt til dig, som lever et aktivt liv. Det indeholder aminosyren L-arginin samt et juice- og frugtekstraktmix fra frugter og bær, blandt andet blåbær, hindbær, vindruer og granatæble. Argi+ giver dig desuden den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre

 

Læs mere

Forever Ultra 

 

Forever Ultra kan erstatte op til to måltider pr. dag og fungerer godt som morgenmad, frokost, middag og/eller aftensmad. Man kan også bruge Ultra som et mellemmåltid. En portion Forever Ultra indeholder kun ca. 200 kcal, men det høje proteinindhold gør, at den giver en god mæthedsfornemmelse. Takket være proteinindholdet orker du at træne samtidig med, at du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gør det desuden lettere for dig at beholde din muskelmasse. 

 

Læs mere

PROx2proteinbar 

 

Har du lyst til et hurtigt, godt og lidt mere gavnligt mellemmåltid? Eller et ekstra proteintilskud i forbindelse med træningen? Prøv Forever PRO X²™! Vores lækre, glutenfrie proteinbar findes i to forskellige smagsvarianter, chokolade og kanel. Det høje proteinindhold, 15 g pr. bar, giver en god mæthedsfornemmelse på trods af, at en bar ikke indeholder mere end 165 kcal. 

 

Læs mere

Aloe MSM Gel
 

Duftfri, dybdegående massagegel med beroligende, styrkende og opfriskende egenskaber. Indeholder blandt andet MSM, Aloe vera og forskellige urter. MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk svovlforbindelse, som findes naturligt i næsten alle kroppens celler. Den MSM som er i vores gel udvindes af træbark.

 

Aloe MSM Gel er en duftfri gel, som ikke efterlader pletter. Den appliceres generøst på huden og masseres ind. 

 

Læs mere

Vital5 

 

Vital 5 er en smart basispakke, som forenkler vejen til velvære på daglig basis. Den indeholder fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Gel Original, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. Du får også et informationsblad med tips på vejen til din sundere livsstil.

 

Læs mere

C9

 

Læg fundamentet til at få det bedre og se bedre ud. C9 er programmet, som på ni dage kan hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod et slankere, sundere jeg. Det er effektivt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring med det samme. 

 

Læs mere

 

 

FAQ

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber kan hjælpe dig på vej.

 


Hvad er F15?

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan nemt vælge kun at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte yderligere 15 dage på niveau 2.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig på vej i en sundere retning.

Hvordan vælger jeg mellem niveauerne?

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Vælg Beginner hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er ikke begyndt eller er lige begyndt med din træning
 • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer.
 • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

Vælg Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.
 • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål
 • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

Vælg Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

 • Du er højtpræsterende i din træning.
 • Du leder efter nye og hårde udfordringer
 • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater
Skal jeg forberede mig inden jeg går i gang?

Det er godt, hvis du har set træningsvideoerne, som hører til programmet, så du får en opfattelse af oplægget. Tøm gerne dit spisekammer for usunde fristelser, som f.eks. slik, kager, chip og sodavand, inden du går i gang. Læs programmet igennem og lav en nøje planlagt indkøbsliste med de råvarer, du får brug for til din sunde kost.  

Træner man hver dag i løbet af programmerne?

Nej, det er vigtigt, at du hviler mellem passene, så din krop får mulighed for at restituere. Der findes anbefalede hviledage angivet i træningsskemaet i hvert programs brochure.

Skal jeg spise anderledes de dage, jeg hviler?

Vi anbefaler, at du følger kostanbefalingerne alle dage i løbet af programmet selv de dage, hvor du hviler. 

Kan jag spise ud fra egne opskrifter?

Ja. Vores opskrifter er kun forslag, så du kan få inspiration og forstå principperne. Programmerne indeholder kalorieberegnede opskrifter, og laver du dine egne opskrifter, kan du bruge dine egne kalorieberegningsværktøjer og tilpasse kosten efter det. 

Hvad indeholder F15-pakken?

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage.

Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til niveau 2, så skal du kun supplere med to Forever Gel Original (købes separat) og kan så fortsætte yderligere 15 dage på niveau 2.

Produkterne som indgår i F15-pakken:

 • 2 x FOREVER GEL ORIGINAL®
 • 1 x FOREVER FIBER™
 • 1 x FOREVER THERM™
 • 1 x FOREVER ULTRA™

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig på vej i en sundere retning.

Hvad er forskellen på F15, F1 og F2?

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage - til forskel fra 30 dage som F1 og F2. Det giver større valgmuligheder i og med de tre niveauer Beginner, Intermediate og Advanced, hvor du vælger det niveau, som bedst matcher dit træningsniveau. 

Kan man bruge F15 hvis man tager medicin eller er i lægebehandling?

Hvis du tager medicin eller er i lægebehandling, bør du altid spørge din læge til råds, inden du begynder med nye kosttilskud og træningsprogrammer.

Kan man bruge F15 når man er gravid/ammer?

Hvis du er gravid eller ammer, bør du altid spørge din læge eller sundhedsplejerske til råds, inden du begynder med nye kosttilskud og træningsprogrammer.

Kan man lave F15 hvis man er under 18 år?

F15-programmet og de produkter der indgår, er udviklet og skabt til voksne. 

Hvor ofte kan man lave programmet?

Du vælger selv, hvor ofte du vil lave programmet. Rent teknisk kan du lave det, så ofte du vil, ud fra dine forudsætninger. Du kan vælge forskellige dele af programmet, hvis du vil fortsætte, så som kost og træning, når du har lært, hvad du skal gøre. Hvis du har klaret Beginner, kan du fortsætte med Intermediate og fra Intermediate gå videre til Advanced, hvis du vil udfordre dig selv yderligere. Du kan begynde, hvor du vil i niveauerne, så længe du føler, at det matcher din aktive livsstil.  

Hvordan er F15 tilpasset til Vital5 og C9?

C9, Vital 5 og F15 supplerer hinanden og er forskellige pakker, som indgår i det samme koncept F.I.T. Vital5 er en smart basispakke, som gør vejen til velvære i hverdagen nemmere. C9 hjælper dig på kort tid med at komme i gang med nye og bedre vaner og kan også ses som en kickstart efter en længere pause. F15 er til for at give dig en langsigtet eller permanent livsstilsændring. I F15 gennemfører du træningsprogrammer på forskellige niveauer ud fra dine forudsætninger.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvad produkterne indeholder?

Vi anbefaler, at du altid kigger på varedeklarationen på emballagen. Indholdet kan ændres og derfor  skal man altid holde sig opdateret med den seneste version. Du kan også se information om produkterne på hjemmesiden eller spørge din forhandler.

Vil F1 og F2 forsvinde fra sortimentet?

Vi har lyttet til vores kunder og ønsker fra jer og har i F15 skabt et moderne, mere tilpasset og håndterligt program at arbejde med. De tre niveauer i programmet og 15 dages interval gør det smidigt at sælge det og give en tilbagemelding på.

Lanceringen af F15 indebærer, at vi ikke længere vil arbejde med F1 og F2. Vi stopper med at sælge produkterne i shoppen den samme dag, vi lancerer F15. Websiden for F1 og F2 vil dog stadigvæk eksistere til og med den 30. juni- 2017, Hvilket gør det muligt for alle kunder at udføre og afslutte sine programmer.

Er F15 det samme som F1 og F2 kombineret?

F15 minder meget om F1 og F2, men der er flere muligheder for at vælge et program, som passer til lige præcis dig. Det er også nemmere at tilpasse efter egne præferencer end F1 og F2, med sine 15 dage pr. program i respektive niveau. 

Hvor længe rækker produkterne i F15?

Produkterne i F15 er tilpassede til at række til niveau 1 i 15 dage. For at fuldføre yderligere 15 dage i niveau 2, supplerer du nemt med to dunke Forever Gel Original (sælges separat), mens øvrige produkter rækker til 30 dage, forudsat at du følger den anbefalede dosis. Ønsker du andre produkter for at forenkle din aktive livsstil, har Forever flere passende produkter. Kontakt din forhandler eller besøg vores hjemmeside for at få mere information.

Hvor meget og hvor hurtigt går man ned i vægt?

Hvor meget og hvor hurtigt du går ned i vægt er individuelt og afhænger meget af dine forudsætninger (alder, vægt, kropstype, grad af fysisk aktivitet etc.). En varig vægtkontrol indebærer et sundt og langsigtet engagement. 

Får man pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med programmet?

Som med alle vores andre produkter har du som kunde 90 dages kundetilfredshedsgaranti. Det indebærer, at du får pengene tilbage indenfor 90 dage fra købstilfældet, hvis du ikke er tilfreds.  

Kan man spise hvad som helst, når man laver programmet?

Vores opskrifter er kun forslag, så du kan få inspiration og forstå principperne. Programmerne indeholder kalorieberegnede opskrifter, og laver du dine egne opskrifter, kan du bruge dine egne kalorieberegningsværktøjer og tilpasse kosten efter det. Vi anbefaler, at man følger anbefalingerne og tipsene i programmet for at få det bedste resultat. 

Har man brug for at købe andre produkter eller levnedsmidler, når man laver programmet?

Du har brug for supplere med mad ifølge dit kostskema. Du har ikke brug for redskaber i Beginner, men i Intermediate og Advanced har du brug for redskaber til øvelserne: træningsbånd, stol, håndvægte og stepbræt. Til Advanced har du desuden brug for en kettlebell og en balancebold. Det er desuden en fordel at have en badevægt og et målebånd derhjemme. 

Hvilken slags træning indeholder programmerne?

Træningspassene varierer mellem styrketræning og kondition samt opvarmnings- og nedvarmningspas, i varierende grad. Du vælger det program, som passer bedst til din aktive livsstil. Kontakt din forhandler eller tjek programmernes træningsvideoer for at få mere information.