Forever Living Products Scandinavia AB

Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og alle har deres egne gode egenskaber. Men kun én eneste sort har været elsket af menneskeheden siden tidernes begyndelse: Aloe Barbadensis Miller. Vores Aloe vera.

Aloe vera er en subtropisk plante, som kan lagre meget vand. I dens blad er der en tyktflydende gelé, som udover vand indeholder en helt unik blanding af stoffer. Gelen kan enten drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

Kvalitetssikret

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra bunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.

For at sikre fuld kontrol over hele processen fra dyrkning til det færdige produkt ejer vi selv plantagerne. Al dyrkning foregår med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante. Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret.

Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Al avl foregår på vores egne plantager i USA (Texas), Mexico og Den Dominikanske Republik. Det betyder, at vi kan kontrollere og kvalitetssikre hele processen, fra avl og forædling til distribution. Vores drikke har fået kvalitetsstemplet International Science Seal of Approval, en flot hædersbevisning til vores mest populære produkter.Vi værner om vores Aloe vera

 

Plantagerne

På vores egne plantager i Texas og Den Dominikanske Republik starter hvert eksemplar af vores 50 millioner Aloe vera-planter som et lille rodskud fra en voksen plante. Her får det tid til at vokse, i ideelle jordbetingelser for planten og i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når planten er ca. tre år gammel, høstes de modne blade forsigtigt med håndkraft og transporteres hurtigt videre, mens resten af planten bliver tilbage og danner nye, kraftige blade, der kan vokse sig frodige i deres egen takt. Efter fire-fem års kontinuerlig dyrkning og høst bliver Aloe-planterne mindre produktive, og marken tilplantes med nye planter. Før nyplantning sker, tages marken som regel ud af drift i en vækstsæson og beplantes med andre afgrøder, som kløver eller boghvede, for at revitalisere jorden. Disse afgrøder pløjes ned i jorden efter vækstsæsonen og er en fremragende, naturlig kilde til kvælstof. Marken plantes herefter igen til med små Aloe vera-planter, og vækstcyklussen gentager sig. Et sådant sædskifte er både godt for miljøet og for planten!


Grundig håndtering

Aloe veraen bliver håndplukket, når den er helt moden, og vi bruger kun indergeléen, som stabiliseres i vores unikke patenterede proces. Både vores Aloe vera og slutproduktet gennemgår en mængde grundige kontroller langs produktionslinjen for at sikre et sikkert produkt med en høj kvalitet. Vores Aloe vera bruges dagligt af millionvis af tilfredse kunder over hele verden, både til udvortes og indvortes brug. Alle vores produkter følger alle love og regler for konsumentens sikkerhed. Sikre ingredienser

Vi på Forever følger kontinuerligt den seneste forskning og anbefalinger gældende samtlige ingredienser i vores produkter. Mængderne af indgående ingredienser i produkterne ligger altid under de godkendte og sikre mængder ifølge gældende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og deres anvendelse i vores produkter er godkendte i EU og Skandinavien og anses at være trygge for konsumenten. Vores juice produceres f.eks. i overensstemmelse med meget strikte kvalitetskrav og er lavet af selve inderfileten, ikke bladdelene. Forever er helt tryg med sin Aloe vera, som millionvis af mennesker drikker dagligt. 

Forever Livings produktudviklingsteam arbejder derudover hele tiden med at forbedre og opdatere vores produkter og tager altid hensyn til de seneste informationer og anbefalinger i forbindelse med nye produkter eller regelændringer. Det gør, at Forevers produkter er sikre for konsumenten. Vi anbefaler dog altid, at man rådfører sig med en legitimeret læge eller andet kvalificeret sundhedspersonale for mere indgående information, inden man påbegynder et træningsprogram eller begynder med at bruge kosttilskud, hvis man aktuelt tager nogen form for medicin eller gennemgår medicinsk behandling for et eksisterende helseproblem.

Hvis der er mere, du vil vide om vores Aloe vera, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

 

 


View as
  • Grid
  • List
Videos to show
  • For you
  • Danmark
  • Sverige
  • Finland
  • Norge
  • England

Forever Living Products Aloe Vera DK

Forever Living Products Aloe Vera DK

Forever Living Products Aloe Vera SE

Forever Living Products Aloe Vera FI

Forever Living Products Aloe Vera NO 


 

Aloe vera

spørgsmål
& svar

 

 


Kan jeg være tryg med Forever Livings Aloe vera?

Forever Living har solgt sin egen Aloe vera siden 1978. Vi er certificeret af The International Aloe Science Council (IASC) for den høje kvalitet, vi er verdens største avler af Aloe vera og vi ejer vores egne plantager. Vore Aloe vera er omsorgsfuldt dyrket med vekselbrug for ikke at udpine jorden, og det er fritgående geder, som står for den naturlige ukrudtsbekæmpelse og gødning. Aloe veraen bliver håndplukket, når den er helt moden, og vi bruger kun indergeléen, som stabiliseres i vores unikke patenterede proces. Vi følger omhyggeligt processen hele vejen fra plante til færdigt produkt og vores Aloe vera bruges af millionvis af mennesker i hele verden, både til udvortes og indvortes brug. Alle vores produkter følger selvfølgelig alle love og regler for konsumentens sikkerhed.

Hvordan arbejder Forever Living med ingredienser?

Vi på Forever følger kontinuerligt den seneste forskning og anbefalinger gældende samtlige ingredienser i vores produkter. Mængderne af indgående ingredienser i produkterne ligger altid under de godkendte og sikre mængder ifølge gældende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og deres anvendelse i vores produkter er godkendt i EU og Skandinavien og anses at være trygge for konsumenten. Forever Livings produktudviklingsteam arbejder derudover hele tiden med at forbedre vores produkter og tager altid hensyn til ny information i forbindelse med nye produkter eller regelændringer.

Er Aloe vera sikkert?

Der har været spekulationer i medierne om at Aloe vera skulle kunne give anledning til leverpåvirkninger. Uafhængige organisationer som har foretaget internationale sikkerhedsgranskninger af Aloe vera med hensyn til leverpåvirkning har dog set, at der er uhørt få sådanne sager, der er blevet indrapporteret, og at man i de sjældne sager de har fundet er nået frem til den konklusion, at den mest sandsynlige forklaring på leverpåvirkningen er den individuelle helseprofil, en sammenhæng mellem ikke genetiske faktorer (f.eks. køn, alder, medicinering, sygdomshistorie og infektioner) og genetiske faktorer, og ikke Aloe vera produkternes sammensætning eller dosering. Ifølge den internationale leverekspert Professor Simon D. Taylor-Robinson, Professor of Translational Medicine, Liver Unit, St Mary‹s Hospital i London, UK »er Aloe vera fra plantens inderfilet ufarlig at drikke, hvis de anbefalede doser følges.«  I ”American Herbal Products Association’s Botanical Safety Handbook, 2nd edition”, er geléen fra Aloe veraens indre blad listet som en klasse 1 plante, som anses sikker til konsumption, når den indtages ifølge anvisningerne. Aloe vera har gennemgået en videnskabelig granskning og er tilladt som levnedsmiddel af de Europæiske myndigheder for levnedsmiddelsikkerhed. Generelt for alle kosttilskud, anbefaler vi dog altid, at man rådfører med en læge eller andet sundhedspersonale for mere indgående information, inden man påbegynder et træningsprogram eller begynder med at anvende kosttilskud, hvis man på det aktuelle tidspunkt tager en eller anden form for medicin eller gennemgår medicinsk behandling for et befindeligt sundhedsproblem.

Hvorfor kan Forever ikke svare på medicinske anprisninger om Aloe vera?

Da Forever produkter er klassificeret som kosttilskud, ikke som medicin, er vi hårdt reguleret, hvad angår, hvad vi må sige om vores produkter. Derfor kan vi ikke gøre brug af medicinske anprisninger eller ulovlige sundhedsanprisninger eller svare på medicinske anprisninger fra andre. Vi må heller ikke henvise til videnskabelige artikler om Aloe veraens effekt i vores markedsføring. Derimod er vi bevidste om, at der en stor interesse for Aloe vera, og at der foregår meget forskning rundt omkring i verden, og det synes vi er både spændende og interessant!

Hvor kan jeg købe Forever Livings produkter?

Du finder os ikke i de almindelige butikker. Vores forretningsmodel hedder direktehandel og indebærer salg ved personlige møder udenfor traditionelle salgssteder. Klik på fanen ”Find forhandler” her på hjemmesiden og find en forhandler tæt på dig.